Qui som MSB Distribution?

Msb distribution és una empresa dedicada a el món del skate i la diversió, el nostre puntal és la personalització de taules de skateboarding. Disposem d’estoc en cru o el que s’anomena “blank” per a la personalització a tercers, (Skateshops, Clubs, Marques emergents…).
Les nostres instal·lacions estan preparades per tenir un servei ràpid i eficaç. La qualitat de la fusta i del producte final fan que MSB Distribution sigui un referent de qualitat a nivell estatal. El nostre producte està mimat fruit de la passió per l’skate, i de la feina ben feta. Apostem per la qualitat, més que per la quantitat.</p/

Col·laborem amb altres marques, skateshops, clubs i col·lectius per oferir a la nostra botiga online productes que et costaria molt trobar en un altre lloc. Som skaters, som old school, seguim gaudint d’una bona grindada sobre pedra com el primer dia. No som una multinacional. Les teves comandes no arribaran en 4 h via exprés però tampoc t’atendrà al telèfon una centraleta. Això si, cada paquet que surt del nostre magatzem va mimat i revisat com si fos per a nosaltres mateixos. Pretenem ser un punt de trobada per donar sortida a productes que ajuden a tirar endavant a molta gent molt diversa i projectes que ens agraden o dels quals compartim ideals.

Ara que ja saps qui som, surt al ripar i passa-t’ho bé, que d’això es tracta.