Opcions d'impressió

HEAT TRANSFER (PMS, CMYK)

Fem servir premses de calor i pressió per a l’estampació de gràfics en les taules de skate. Aquesta tecnologia ens ofereix rapidesa i molta varietat pel que fa a colors i tipus de disseny. Els gràfics estan impresos o serigrafiats en film termotransferible que aguanta la calor. És una manera de serigrafiar més avançada ja que no cal esperar a l’assecat de cada tinta a la taula.
Tenim disponible tota la carta de colors Pantone, en acabat brillant o mat, a més d’oferir colors com el plata, l’or, i la impressió en CMYK.

QUANTITAT MÍNIMA (PMS, CMYK)
La quantitat mínima és de 50 taules amb el mateix gràfic. Es poden repartir en diferents mides. En cas de produccions més petites podem adaptar-nos a que el client pugui produir les seves taules poc a poc i segons les seves necessitats.

REEDICIONS

Després de cada producció, els nostres proveïdors guarden les pantalles de serigrafia durant dos anys, això vol dir que les reedicions sempre són més econòmiques. Un cop passat aquest temps, si es vol reeditar de nou, cal tornar a pagar els costos de configuració gràfica.

ARXIUS

Necessitem un arxiu vectorial (AI o PDF),  o també PSD.
En el cas d’HD, els arxius han d’estar en 300 dpi, amb la mida d’impressió real. Els formats acceptats són PNG, PDF, AI, CDR, PSD o JPEG.

Pots descarregar la nostra plantilla a l’enllaç de descàrrega. Recorda deixar suficient marge (sagnia) per a una bona impressió gràfica.

PLANTILLA PER A DESCÀRREGA (PDF)